Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

И.Ш. [ Beta ]

10. 04. 2023. 18:54 >> 18:54

NAKON VIŠE OD ČETIRI MJESECA PAUZE

Lukas Ernandes odradio prvi trening sa loptom

Fudbaler Bajerna iz Minhena Lukas Ernandes odradio je danas prvi trening sa loptom, četiri i po mjeseca nakon što se povrijedio na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

"Prešao je u sljedeću fazu oporavka uz nekoliko dodavanja i driblinga", naveo je bavarski klub u saopštenju na Tviter nalogu, ne navodeći datum njegovog povratka na teren.

Francuski igrač je prije mjesec dana odradio prvi trening trčanja.

On se povrijedio tokom utakmice Francuske i Australije u prvom kolu grupne faze Svjetskog prvenstva, zbog čega je već u devetom minutu napustio teren.

Pauza zbog povrede koljena kakvu je imao on uglavnom traje šest mjeseci. Posljednje, 34. kolo Bundeslige na programu je 27. maja.

Bajern je takođe saopštio da je omladinski reprezentativac Francuske Matis Tel u nedjelju počeo da trenira, nakon povrede butnog mišića.

Poslije 27 odigranih utakmica Bajern zauzima prvo mjesto na tabeli Bundeslige sa 58 bodova, odnosno ima dva boda više od najvećeg rivala Borusije Dortmund.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније