Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К.

29. 03. 2023. 17:56 >> 18:04

RAZOČARAN MINUTAŽOM

Otac Fatija: Ne tražim da bude starter, ali može više da igra

Bori Fati, otac fudbalera Barselone Ansua Fatija, izjavio je da njegov sin ne želi da napusti Barselonu iako je u drugom planu kod trenera Ćavija Ernandeza, prenose španski mediji.

Ove sezone Fati je odigrao 1.341 minut na 38 utakmica, a postigao je šest golova i imao je tri asistencije. Zbog male minutaže u Barseloni izgubio je mjesto u startnoj postavi reprezentacije Španije.

Na pitanje zašto Ansu ne igra otac Fatija kaže da na to pitanje nema on odgovor već trener Ćavi.

"Ja nemam odgovor, a on ga vjerovatno ima. Možda smatra da Ansu loše igra defanzivno. To je njegovo pravo, ali ja sam ljut. Kao otac sam ljut jer moj sin igra malo", rekao je Bori Fati.

Bori Fati je rekao da je razgovarao sa upravom Barselone i da im je rekao da zaslužuju više.

"Mi razgovaramo o desetki Barselone! Muči me ovo što se događa. Da igrač koji je projekat kluba dobija minut, dva, tri... Ne tražim da bude starter, ali ako on ne može više da igra, ko može", rekao je otac Fatija.

Bori kaže da su prije dvije godine imali i ponude drugih klubova a da neki nisu htjeli ni da čuju da Ansu napusti Barselonu.

"Njemu je najbitnije da je član Barselone, a meni je najbitnije da igra. Real? Ansu ne bi prihvatio da igra za Real, ali nikada ne znate šta budućnost nosi", zaključio je Bori Fati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније