Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К. [ Beta ]

28. 03. 2023. 16:54   >>  16:54

ŠOKIRAN LOŠOM IGROM

Kuman: Stvarno mora biti bolje

Ronald Kuman, selektor Holandije istakao je da je šokiran učinkom reprezentacije Holandije u prvoj nedjelji nakon povratka na čelo nacionalnog tima i da je potrebno veliko poboljšanje.

Holandija je u u prvom meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine poražena od Francuske 4:0, a onda je u ponedjeljak savladala reprezentaciju Gibraltara (3:0) ali uz lošiju igru.

Kuman je rekao da moraju da se poprave i da je šokiran onim što je vidio.

„Stvarno mora biti bolje. Moramo da se podignemo jer je ovo stvarno bilo premalo. Bila je to loša nedjelja, puno igrača se razboljelo. Doživjeli smo debakl protiv Francuske, a ni protiv Gibraltara nismo bili na nivou. Uskoro će morati da bude bolje. Nikada nisam imao ovako tešku nedjelju kao selektor i nadam se da se neće ponoviti", rekao je selektor Holandije.

Holanđani će u junu biti domaćini finalnog turnira Lige nacija. Prvo će igrati sa Hrvatskom u Roterdamu 14.juna, a četiri dana kasnije idu u finale ili meč za treće mjesto protiv Italije ili Španije.

Kuman je rekao da imaju izuzetno jake protivnike i smatra da će biti važno da imaju kompletan sastav.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније