Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К.

27. 03. 2023. 13:45 >> 14:08

PRENOSE MEDIJI

Nagelsman kandidat da preuzme Totenhem

Julijan Nagelsman bi nakon smjene u Bajernu mogao nakon samo nedjelju dana da pronađe novi angažman.

Čelnici londonskog kluba su u nedjelju uveče raskinuli saradnju sa Antoniom Konteom a kao njegovu zamjenu vide Nagelsmana, prenose mediji u Velikoj Britaniji.

Predsjednik Totenhema Danijel Levi želio je da dovede Nagelsmana 2019. godine, nakon što je je otkaz dobio Maurisiju Poketinu, ali u London je tada došao Žoze Murinjo, prenosi Skaj sports. Nagelsman je i 2021. godine bio kandidat za menadžera Totenhema.

Kako prenose mediji Nagelsman je zainteresovan da preuzme Totenhem, ali prvo želi da analizira sve mogućnosti.

Među kandidatima za novog menadžera londonskog kluba nalaze se Marko Silva, Roberto de Zerbi, Seržo Konseisao, Tomas Frank i Vensan Kompani, prenose britanski mediji.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније