Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

25. 03. 2023. 21:22 >> 21:23

RANIJE SE POVEZIVAO SA KLUBOM

Mesi u Interu, (ne)moguća misija

Prema glasinama koje kruže po Španiji, Lionel Mesi bi mogao da se pridruži Interu na ljeto nakon što mu istekne ugovor sa Pari Sen Žermenom.

Mesiju je ostalo je nešto više od tri mjeseca ugovora sa klubom iz Pariza i novi ugovor nije zagarantovan, što znači da bi na ljeto ponovo mogao da bude slobodan igrač.

Inter je bio jedan od klubova koji se povezivao sa Mesijem nakon njegovog odlaska iz Barselone u ljeto 2021. godine, a potpredsjednik Havijer Zaneti potvrdio je prošlog mjeseca da su razgovori održani, priznajući da su „razgovarali kada je postojala šansa“.

Španski novinar Serhio Gonzales izvijestio je da je "pouzdani izvor" tvrdio da Inter želi da potpiše Mesija na ljeto, ako on odluči da ne produži ugovor sa PSŽ-om.

Važan faktor u pregovorima moglo bi biti prijateljstvo Mesija sa Zanetijem. Uprkos glasinama, teško je zamisliti da Inter zaista ima mogućnost da dovede Argentinca, budući da je u delikatnoj finansijskoj poziciji zbog nagomilanih dugova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније