Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

22. 03. 2023. 17:21   >>  17:22

PROBLEMI ZA CRVENU FURIJU

"Zla krv sa El Klasika": Fudbaleri Barselone i Reala razdvojeni na treningu reprezentacije

Jedan od najvećih svjetskih derbija između Barselone i Real Madrida, popularni "El klasiko" nije razočarao gledaoce.

Naelektrisana atmosfera, atraktivan fudbal, autogol, preokret, poništen gol, pobjeda u sudijskoj nadoknati Barselone (2:1)- sve ono što treba jedan derbi tog nivoa treba da donese.

Ipak negativni naboj između igrača dva kluba na derbiju kao da se "prelio" i na reprezentaciju Španije.

Fudbaleri "Crvene furije" okupili su se u ponedjeljak, a kamere su zabilježila da je selektro Luis de la Fuente tražio da se fudbaleri Barselone i Real Madrida razdvoje kako bi se izbjegle tenzije.

Španski mediji prenose da je odnos između dvije grupe katastrofalni, a posebno se to odnosi na Gavija i Danija Sebaljosa, koji bi inače trebali da igraju zajedno u veznom redu.

Fudbaleri Real Madrida su upravo mladog Gavija nazvali arogantnim i prgavim, pa ostaje da se vidi kako će to selektor da sredi pred duel sa Norveškom u subotu.

De la Fuenteu će to upravo da bude i debi na klupi Španije, a samo tri dana kasnije gostuju Škotskoj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније