Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Марко Перовић

21. 03. 2023. 15:54 >> 15:54
1

MEČ ZA TRI DANA

Bakić: Razmišljamo samo o Bugarskoj

Naša seniorska fudbalska reprezentacija nastavila je pripreme u Podgorici za uvodne utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, sa Bugarskom u petak u gostima i Srbijom tri dana kasnije na svom terenu.

Ekipa se kompletirala. Atmosfera je odlična, a poslije dvije godine u državnom timu je Marko Bakić, koji je proteklog vikenda bio strijelac u remiju grčkog OFI-ja protiv Levadijakosa.

"Veoma sam srećan i ponosan što sam opet tu. Nadam se da sam svojim mukotrpnim radom i zalaganjem zaslužio da se opet nađem među odabranima za ove kvalifikacione mečeve. To je za mene izuzetna čast i privilegija. U reprezentativnim selekcijama sam od svoje 14. godine i to je uvjek bio moj životni cilj, tako da većeg zadovoljstvo za mene nema."

Bakić ističe da se o Srbiji trenutno ne razmišlja, već da je sva pažanja usmjerena na duel sa Bugarskom.

"Mi treba da idemo korak po korak. Prvi rival je Bugarska. Razmišljamo samo o njoj. Koncentrisani samo na tu utakmicu. Poslije toga će doći duel sa Srbijom, ali prije svega treba obratiti pažnju na prvi meč koji nas očekuje i pripremiti se maksminalno ozbiljno. Bićemo sigurno spremni da pružimo najbolje što možemo."

Fudbaleri Crne Gore u četvrtak ujutru otputovaće za Razgrad.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније