Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

03. 06. 2024. 18:20 >> 18:26

PRED PUT ZA BRISEL

Bakić: Pravi testovi za ono u septembru, Belgija veliki izazov za nas

Crnogorski fudbaleri danas će odraditi posljednji trening pred sjutrašnji put za Brisel gdje će u srijedu odigrati prijateljski meč sa selekcijom Belgije. Uoči treniga pred novinare je bio reprezentativac Marko Bakić.

"Imamo dvije stvarno teške utakmice, protiv reprezentacija koje će igrati na Evropskom prvenstvu. To su pravi testovi za nas da vidimo u ovom momentu koliko možemo. Belgijanci su pretendenti da osvoje Euro, ali i Gruzija koja je samim plasmanom pokazala da je ozbiljna reprezentacija." kazao je Bakić.

Istakao je Bakić da dobro poznaje Belgijance, gdje je proveo četiri godine igrajući za Muskron.

"Svi mi koji smo tu spremni smo da damo maksimum, samim tim što smo se odazvali i što treniramo svaki dan. Igrao sam tamo četiri godine, znam se sa većinom tih igrača, koji su svjetski nivo. Biće teško, odavno nismo imali tako jakog protivnika, sigurno izazovno za sve nas."

Igrač ekipe OFI sa Krita kazao je da vjeruje u nastavak dobrih rezultata sa novim selektorom.

"Početak sa novim selektor je dobar, te dvije pobjede koje su značajne za samopouzdanje. Na ove dvije utakmice treba gledati sa velikom dozom ozbiljnosti, ali prije svega shvatiti da su to i dalje prijateljske utakmice i pripreme za ono što slijedi u semptembru. Sigurno ćemo svi koji budemo na terenu pružiti maksimum, odraditi ono šta selektor traži. Igranje za državni tim podrazumijeva da nema prijateljskih utakmica, nema čuvanja, sigurno ćemo pokušati da ostvarimo pozitivan rezultat i da vidimo koliko smo daleko od evropskog i svjetskog vrha." zaključio je Bakić.

Meč sa Belgijom je u srijedu od 20 sati i 30 minuta, okršaj sa Gruzijom u nedjelju od 20.45. Oba uz prenos na TVCG.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније