Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В. [ Beta ]

18. 02. 2023. 18:39   >>  18:35

PREMIJER LIGA

Notingem "ukrao" bodove Sitiju, nastavlja se sunovrat Čelsija

Fudbaleri Notingem Foresta i Mančester sitija odigrali su danas nerešeno 1:1, u utakmici 24. kola Premijer lige.

Siti je poveo sjajnim golom Bernarda Silve sa ivice kaznenog prostora u 41. minutu i imao je tu prednost sve do 84. minuta kada je Kris Vud doneo izjednačenje i bod Forestu.

Ekipa Pepa Gvardiole je propustila šansu da se novom pobedom vrati na prvo mesto na tabeli, tako da je sada druga sa 52 boda, odnosno ima dva boda manje od Arsenala s tim da ekipa iz Londona ima i meč manje.

Na drugoj strani, Notingem Forest je 14. na tabeli sa 24 boda.

Fudbaleri Sitija će u narednom kolu Premijer lige gostovati Bornmutu, dok će Forest u goste Vest Hemu.

Sautempton je napravio veliko iznenađenje pošto je na Stamford Bridžu pobedio Čelsi sa 1:0. Jedini pogodak na meču postigao je Džejms Vord-Praus iz slobodnog udarca u poslednjim trenucima prvog poluvremena.

Meč je obeležila i teška povreda Sesara Aspilikuete u finišu utakmice.

Čelsi je i dalje deseti na tabeli sa 31 bodom, dok je Sautempton posljednji sa 18 bodova.

Minimalne pobjede upisali su i Bornmut protiv Vulverhemptona, Everton protiv Lidsa i Fulam protiv Brajtona, dok je meč Brentforda i Kristal Palasa završen remijem 1:1.

Posleij 24 odigrane utakmice, Fulam je šesti na tabeli sa 38 bodova, a iza njega slijede Brajton i Brentford sa 35 bodova. Kristal Palas je 12. tim lige sa 26 bodova, Vulverhempton je na 15. poziciji sa 23 boda, po dva manje imaju Everton i Bornmut, dok je Lids pretposljednji na tabeli sa 19 bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније