Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

06. 02. 2023. 19:25 >> 19:19

SA MAKEDONSKIM SILEKSOM

Sutjeska nerješeno na posljednjoj provjeri u Antaliji: Gubili 2:0 pa se vratili

U poslednjem prijateljskom susretu u Antaliji, kombinovani sastav Sutjeske je remizirao sa Sileksom iz Sjeverne Makedonije, rezultatom 2:2.

Sileks je došao do prednosti u 22. minutu golom Gjorgjievskog, da bi samo pet minuta nakon toga Turčin povećao na 2:0.

"Naši momci su ipak uspjeli sa dva gola da stignu prednost rivala i dođu do izjednačenja", navode se na zvaničnom sajtu Sutjeske.

Prvo je Sahli u 33. minutu smanjio na 2:1, a zatim Marković u 55. pogodio sa bijele tačke za konačnih 2:2.

Sutjeska je igrala u sastavu: Giljen (od 71. Radović) - Pajović (od 63. Aničić), Đinović (od 46. Žižić), Kalezić, Nikolić J (od 71. Vukićević), Đurković (od 68. Bilali), Tučević (od 71. Vuković), Marković (od 63. Bojović), Sahli (od 63. Nikolić D), Vučić (od 71. Stijepović), Striković (od 63. Fahd -T)

"Povratak naše ekspedicije u Crnu Goru planiran je za sjutra veče, a završni dio priprema pred nastavak šampionata odradićemo u Nikšiću".

Meridianbet 1. CFL se nastavlja 18. februara - Sutjeska će na stadionu kraj bistrice dočekati Jezero.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније