Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

28. 01. 2023. 13:05   >>  13:05

"TOBDžIJE" NUDE 70 MILIONA

Kaisedo moli klub: Ponosan sam što mogu donijeti rekordni transfer Brajtonu

Talentovani vezni fudbaler Brajtona, i reprezentativac Ekvadora, Moizes Kaisedo odlučio se na drakonske mjere kako bi privolio svoj klub da ga pusti da pređe u Arsenal.

On je propustio jutros trening, a neće biti ni u protokolu za narednu utakmicu.

Mladi 21-godišnji fudbaler je kasnije objavio i poruku svom klubu.

"Ponosan sam što mogu Brajtonu donijeti rekordnu naknadu za transfer, što bi mu omogućilo dalje ulaganje kako bi bio uspješan. Navijači su me primili u svom srcu i oni će uvijek biti u mom, a nadam se da će razumijeti zašto želim iskoristiti ovu veličanstvenu priliku", napisao je Kaisedo.

Brajton je odbio 62 miliona eura, koliko je Čelsi ponudio, a Arsenal je spreman da ide do 70 miliona.

Trenutni lideri u Premijel ligi su već ovog januara pazarili u Brajtonu, kada je za 30 miliona doveden belgijski fudbaler Leandro Trosar.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније