Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

26. 01. 2023. 14:54 >> 14:49

POVREDE KOMPLIKUJU SEZONU

Klop: Uspjeh se ne gradi preko noći

Iako Liverpul nije dobro ušao u aktuelnu sezonu Premijer lige, ljudi iz kluba ne razmišljaju da Jirgenu Klopu uruče otkaz. Već sad je jasno da je titula nemoguća misija, a "redsima" predstoji i grčevita borba za mjesto koje vodi u Ligu šampiona naredne sezone. Da se nešto mora mijenjati svjestan je i sam Klop, ali ne bježi od odgovornosti.

"Rekonstrukcija tima je izazovan posao i jedan od glavnih razloga zašto sam potpisao novi ugovor. Znao sam da je to neizbježno, da nas čeka i nisam htio da preko noći odem iz kluba. Zamislite kakav bih posao ostavio nekom novom menadžeru. Ja bih se sunčao negdje na plaži, dok bi me svi ostali psovali", kazao je trener Liverpula.

Njemački stručnjak smatra da uspjeh ne dolazi preko noći.

"Kada ste u problemima, potreban vam je tranzicioni period, a mi još imamo užasno mnogo povreda, koje nam dodatno komplikuju život. Znam da je veći dio svijeta zainteresovan za brzometna rješenja, ali mi smo fokusirani na rad na duge staze“, istakao je Klop.

Potpuno je jasno da u današnjem fudbalu, ali uopše u sportu nema uspjeha bez velikih ulaganja. Iako ne želi da priča o novcu, Klop se dotakao velikog rivala Čelsija.

"Postoji mnogo načina kako ovaj posao može da se uradi, što sve zavisi od situacije u kojoj se nalazite. Čelsi ima novog vlasnika, a niko ne zna baš najbolje kako mogu da troše toliko novca. Niko poput mene ne priča toliko na tu temu. A, ako nemate toliko novca, tranzicioni period zahtjeva vrijeme. Dok sa tim parama, kojima nema kraja, možete da preko noći dovedete desetoricu igrača", zaključio je menadžer "redsa".

Klop je ugovor sa Liverpulom produžio u aprilu prošle godine, a na Enfildu bi trebao da ostane do 2026. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније