Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К. [ Beta ]

25. 01. 2023. 14:27   >>  14:22

LIGA NACIJA

Dalić: Jak protivnik ali idemo na pobjedu

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić rekao je danas u Melburnu da je Holandija sjajan tim, ali da je cilj njegove ekipe plasman u finale ovogodišnjeg završnog turnira Lige nacija.

"Igraćemo protiv najtežeg protivnika, domaćina, koji će igrati pred punim stadionom i predvođen novim selektorom. Holandija je zaista sjajna reprezentacija, međutim koju god ekipu da smo izvukli igrali bismo protiv jakog protivnika jer su sve četiri reprezentacije među deset najboljih na svijetu", rekao je Dalić u Melburnu gdje učestvuje u radu kampova za dijasporu.

"Znamo što je naš cilj, plasman u finale i nastojaćemo da ga izborimo", dodao je selektor Hrvatske, prenosi agencija Hina.

Fudbalska reprezentacija Hrvatske igraće protiv Holandije u polufinalu Lige nacija, odlučeno je danas žrijebom u Nionu.

"Holanđani imaju novog selektora i jako su dobri, pogotovo u odbrani, Imaju mlade igrače i igraće pred svojom publikom, ali očekujem i veliku podršku naših navijača u Roterdamu. Čeka nas velika utakmica, za nas će to biti veliki izazov, ali bićemo spremni i očekujem pobjedu", kazao je Dalić.

Utakmica između Hrvatske i Holandije na programu je 14. juna u Roterdamu, dok će se dan kasnije u drugom polufinalu sastati Španija i Italija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније