Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В. [ Beta ]

10. 01. 2023. 19:58 >> 19:54

SAGA SE NASTAVLjA

Sjutra vanredni sastanak fudbalskog saveza Francuske o Zidanu i Dešanu

Predsjednik Francuske fudbalske federacije (FFF) Noel Le Grae, na meti žestokih kritika, sazvao je za sjutra vanredni sastanak Izvršnog odbora na kojem će govoriti o produžetku ugovora selektoru Didijeu Dešanu i svojoj izjavi na račun Zinedina Zidana.

Razne kontroverzne teme su navele Le Graea (81), koji je na funkciji predsjednika FFF-a od 2011. godine, da ponovo sazove sastanak koji je već održan prošlog petka.

Članovima Izvrnog odbora FFF-a nije se dopala odluka o produžetku ugovora Dešanu do 2026. godine, a o tome nije ni bilo riječi na sastanku u petak, već je u subotu Dešan sam saopštio tu odluku Le Graea.

Le Grae je na meti kritika zbog izjava na račun Zidana zbog čega je kasnije uputio izvinjenje. Predsjednik FFF-a će ipak sujtra morati na sastanku da objasni zašto je rekao da se ne bi ni javio Zidanu da ga je zvao telefonom i da ga on uopšte ne interesuje.

Zidan se pominjao kao mogući nasljednik Dešana.

Za sada se ne predviđa moguća smjena Le Graea čiji mandat ističe 2024. godine, osim ako on to sam zatraži.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније