Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В. [ MINA ]

07. 11. 2022. 14:35 >> 14:38

LIGA EVROPE

Super klasik plej-ofu : Barselona na Mančester junajted

Barselona i Mančester Junajteda biće rivali u plej-ofu Lige Evrope, odlučeno je danas žrijebom u Nionu.

Barselona će na proljeće nastupati u drugom po kvalitetu klupskom fudbalskom takmičenju u Evropi, nakon što je eliminisana u grupnoj fazi Ligi šampiona, gđe je kao trećeplasirana završila iza Bajerna i Intera.

Mančester Junajted je u grupnoj fazi Lige Evrope završio kao drugi u E grupi, iza španskog predstavnika Real Sosijedada.

Rival Juventusa će biti francuski predstavnik Nant. Stara dama eliminsana je iz grupne faze Lige šampiona, jer je završila na trećem mjestu H grupe iza Benfike i Pari Sen Žermena.

U ostalim mečevima igraće: Sporting – Mitiland, Šahtjor – Ren, Ajaks – Union Berlin, Leverkuzen – Monako, Sevilja – PSV, Salcburg – Roma.

Prve utakmice plej-ofa biće odigrane 16. februara, a revanši sedam dana kasnije.

Direktan plasman u osminu finala Lige Evrope obezbijedili su pobjednici grupa Arsenal, Fenerbahče, Betis, Sen-žil, Sosijedad, Fejnord, Frajburg i Ferencvaroš.

Od prošle godine u plej-ofu takmiče se klubovi koji su bili trećeplasirani u grupnoj fazi Lige šampiona i drugoplasirani iz grupa Lige Evrope, dok direktan plasman u osminu finala obezbjeđuju pobjednici grupa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније