Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В. [ Beta ]

04. 11. 2022. 15:27 >> 15:27

KLOP POTVRDIO

Liverpul bez Milnera na Totenhem

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop potvrdio je danas da Džejms Milner neće biti u timu za predstojeću utakmicu Premijer lige protiv Totenhema zbog protokola o potresu mozga.

Milner je u nedjelju trebalo da odigra svoj 600. meč u Premijer ligi, ali će propustiti taj meč pošto je sredinom nedjelje zadobio udarac u glavu i podvrgnut je protokolu o potresu mozga.

"On je dobro, ali mora da prođe kroz različite faze protokola. Biće na raspolaganju za trening bez kontakta u ponedjeljak, a zatim za pun trening u utorak", rekao je Klop na konferenciji za novinare uoči utakmice sa Totenhemom, prenose britanski mediji.

Fudbaleri Liverpula gostovaće u nedjelju ekipi Totenhema, u utakmici 15. kola Premijer lige.

"Veoma su dobri u ovom trenutku, jaki su u odbrani i moćni u napadu. Pripremamo se za jakog, samouvjerenog protivnika, ali moramo da idemo na pobjedu", rekao je Klop.

Totenhem je trenutno treći na tabeli Premijer lige sa 26 bodova, dok je klub sa Enfilda na devetoj poziciji sa 16 osvojenih bodova.

Utakmica je na programu u nedjelju od 17.30.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније