Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

П.Р. [ Beta ]

02. 10. 2022. 19:16   >>  19:16

ZBOG SERIJE LOŠIH REZULTATA

Vulverhempton otpustio trenera Bruna Laža

Fudbalski klub Vulverhempton otpustio je danas trenera Bruna Laža nakon 16 mjeseci saradnje poslije serije loših rezultata.

Vulvsi su pobijedili na samo jednoj i izgubili devet od posljednjih 15 utakmica u Premijer ligi pod vođstvom Portugalca.

Laž je na klupi Vulverhemptona naslijedio Nuna Espirita Santa prošlog ljeta i vodio je tim do desetog mjesta na tabeli u svojoj prvoj sezoni na klupi tog kluba.

Međutim, njegova ekipa je postigla samo tri gola i osvojila šest bodova na osam utakmica ove sezone i trenutno je 18. na tabeli Premijer lige.

Odluka o smjeni nekadašnjeg trenera Benfike donijeta je poslije jučerašnjeg poraza od Vest Hema (0:2). Uprava kluba nije zadovoljna trenutnom formom ekipe s obzirom da su u ljetnjem prelaznom roku potrošili više od 100 miliona funti na nove igrače.

Fudbaleri Vulverhemptona će u narednom kolu Premijer lige gostovati Čelsiju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније