Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

30. 09. 2022. 11:45 >> 11:54

OTAC NAPADAČA SITIJA

Alf Haland: Real nam je bio treća opcija, moj sin će se oprobati u svim ligama petice

Alf Inge Haland otac norveškog superstara Erlinga, otkrio je u dokumentarcu da je njegovom sinu ovog ljeta Real Madrid bio tek na trećem mjestu.

Haland je nakon dvije i po godine u dresu Dortmunda imao impresivne brojke sa čak 86 golova i 23 asistencije u 89 nastupa, pa je bilo jasno da ovog ljeta napustiti "Milionere".

Real Madrid se u međuvremenu opredijelio za "operaciju Mbape" koja se na na kraju pretvorila u fijasku, a Halnda su htjeli da kaparišu za narednu sezonu.

Halandov otac je kazao listu kako

"Sedam klubova nam je na popisu favorita. Barselona je sedma. Imamo popis favorita i na njemu je na prvom mjestu Mančester Siti kao najbolji klub za Erlinga. Bajern je na drugom mjestu, a broj tri je Real. Četvrto mjesto drži PSŽ. U drugom ešalonu slijede Liverpul i Čelsi. Na kraju je tu i Barselona", kazao je Alf u dokumentarcu.

Film prati tok misli porodice Haland dok su odlučivali o nastavku karijere.

Jedan od ključnih razloga je bio Pep Gvardiola.

"Nikada nisam odabrao klub zbog trenera, ali u ovom slučaju velika prednost Sitija bila je što ga vodi Pep Gvardiola, najbolji trener na svijetu."

Interesanto je da je Haland senior najavio i da će njegov sin definitivno mijenjati lige.

"Mislim da se Erling želi isprobati u svim najjačim ligama. To bi mogao napraviti tako da u svakoj od njih ostane tri, maksimalno četiri godine. Recimo, bio je dvije i po godine u Njemačkoj. Sada nek odradi toliko u Engleskoj, pa onda još u Španiji, Italiji, Francuskoj..."

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније