Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

29. 09. 2022. 19:43 >> 19:39

LjUT NA SPEKULACIJE

Konte: Nepoštovanje i Alegrija, i Juventusa, i mene

Trener Juventusa Masimilijano Alegri nikako da nađe pravu formulu za njegov klub, pa tako najtrofejniji tim Seriji A ove sezone igra jako loše i pored pojačanja koje je trener doveo u posljednjih godinu dana.

Prošlu sezonu su završili sa čak 26 poena zaostatka u odnopsu na šampionski Milan, a ove sezone su nakon sedam kola na osmom mjestu sa tek 10 osvojenih bodova. Prvoplasirani Napoli ima 17.

Loša forma kluba je dovela do toga da se sve češće pominje kao "bivši trener", a kroz medije se pominje ime Anotnija Kontea, kao njegovo zamjenika.

Konte se veže za povratak Juventusa na stare staze, on je i započeo niz od devet uzastopnih titula koje je "Stara dama" započela, prije nego što je niz prekinuo Inter (upravo pod vođstvom Kontea).

Međutim Konte trenutno vodi Totenhem, sklopio je jaku ekupu i sa pet pobjeda i dva remija nalazi se na diobi drugog mjesta sa Mančester Sitijem, dok prvoplasirani Arsenal ima samo bod više.

Njega su poprilično naljutile spekulacije oko njegovog povratka u Juve.

"To je nevjerojatno. I u ovom trenutku je to nepoštovanje Juventusovog trenera i mene kao trenera Totenhama. Tek smo započeli sezonu. Srećan sam i zadovoljan ovdje. Uživam u Totenhamu i imam sjajan odnos s vlasnikom kluba. Ne vidim problem u ovom trenutku niti ga vidim u budućnosti. Imam i potpisan ugovor i ne želim slušati ovakve priče", poručio je on.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније