Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

19. 09. 2022. 20:23   >>  20:20

DIREKTOR BAJERNA PORUČIO

Kan: Ne pregovaramo sa drugim trenerima, vjerujemo Nagelsmanu

Izvršni direktor Bajern Minhena, nekada legendarni golman Oliver Kan, prokomentarisao je trenutno stanje u klubu nakon poraza od Augzburga u Bundesligi (1:0).

On je kazao da su u klubu nezadovoljni, ali da trener Julian Nagelsman i dalje ima povjerenje uprave.

Poraz od Augzburga je prva utakmica u 87 u kojoj Bavarci nisu uspjeli da postignu barem jedan gol, a ekipa je prvi put u 20 godina vezala četiri prvenstvene utakmice u nizu bez pobjede.

"Sada nemamo nikakvog kontakta s drugim trenerima. Potpuno vjerujemo Julianu", rekao je Kan za "Sky Sports" u nedjelju.

On je pozvao ekipu da 30. septembra protiv Bajer Leverkuzena odgovore napadački.

"Naravno da smo svi nezadovoljni, neraspoloženi. Moramo doći do suštine i moramo igrati napadački protiv Leverkuzena. Možda se kod jednog ili dvoje ljudi ukorijenilo uvjerenje da Bundesligu možete odraditi onako sa strane. Ali to nije slučaj u praksi", kazao je Kan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније