Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

T.G. [ Beta ]

27. 08. 2022. 18:29 >> 18:32

PREMIJER LIGA

Devet golova Liverpula, pobjede Sitija i Čelsija

Fudbaleri Liverpula pobijedili su danas na svom terenu Bornmut sa 9:0, u utakmici četvrtog kola Premijer lige.

Po dva gola postigli su Luis Dijas, u trećem i 85. minutu i Roberto Firmino u 31. i 63. minutu, a on je imao i tri asistencije. Strijelci su bili još Harvi Eliot u šestom minutu, Trent Aleksander-Arnold u 28. i Virdžil van Dajk u 45. minutu.

Šesti gol postigao je igrač Bornmuta Kris Mefam, koji je u 46. minutu zatresao sopstvenu mrežu, a sedmi gol postigao je Fabio Karvaljo u 80. minutu.

To je prva pobjeda Liverpula ove sezone u Premijer ligi, poslije koje su "crveni" osmi na tabeli sa pet bodova. Poslije pobjede u prvom kolu Bornmut je pretrpio tri uzastopna poraza i sa tri boda zauzima 16. mjesto.

Aktuelni šampion Mančester siti pobijedio je poslije preokreta na svom terenu Kristal Palas sa 4:2.

Londonska ekipa povela je u četvrtom minutu kada je autogol postigao Džon Stons, a prednost je udvostručio Joakim Andersen u 21. minutu. Siti je smanjio zaostatak u 53. minutu kada je strijelac bio Bernardo Silva, a poslije toga pobjedu je donio trostruki strijelac Erling Haland, koji je postigao golove u 62, 70. i 81. minutu.

Ekipa Pepa Gvardiole je prva na tabeli sa 10 bodova, a Kristal Palas je 13. sa četiri boda.

Fudbaleri Čelsija pobijedili su na svom terenu Lester sa 2:1.

Čelsi je na Stamford Bridžu poveo golovima Rahima Sterlinga, koji je bio strelac u 47. i 63. minutu, a konačan rezultat postavio je Harvi Barns pogotkom u 67.

Londonska ekipa je od 28. minuta igrala sa desetoricom, pošto je drugi žuti karton dobio Konor Galager.

Čelsi ima sedam bodova na šestom mjestu na tabeli, dok je Lester posle trećeg uzastopnog poraza pretposlednji 19. sa jednim bodom.

U ostalim utakmicama Brentford je na svom terenu odigrao neriješeno 1:1 protiv Evertona, a Brajton je kao domaćin bio bolji od Lidsa sa 1:0 i popeo se na drugo mjesto na tabeli.

Ranije danas Mančester junajted je kao gost pobijedio Sautempton sa 1:0, a kasnije igraju Arsenal - Fulam.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније