Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ R.B. ]

25. 08. 2022. 15:31 >> 16:19

HAKŠABANOVIĆ PORUČIO

Uzbuđen sam što ću sa Seltikom igrati LŠ

Crnogorski reprezentativac Sead Hakšabanović poručio je da uzbuđen što će sa Seltikom igrati Ligu šampiona, te da je srećan što je u škotskom klubu.

"Riječ je o nevjerovatnom klubu sa dobrim igračima i navijačima, sa dobrom istorijom", kazao je Hakšabanović za klupsku televiziju.

Dodao je da mu odgovara igra novog tima.

"Dobar sam u igri jedan na jedan, imam snažan šut, brz sam. Daću sve od sebe za ekipu. Želim da obradujem klub, navijače i sebe", poručio je Hakšabanović.

"Znam da je Larson ovdje legenda. Poznajem njegovog sina. Nadam se da mogu da uradim slične stvari koje je on uradio na terenu, ali to je veoma teško. Daću sve od sebe", dodao je on.

Seltik će danas u 18 časova saznati protivnike u LŠ.

Hakšabanović u Seltik dolazi iz ruskog Rubina, a prethodnu polusezonu proveo je na pozajmici u švedskom Djurgardenu. U novom klubu će nositi dres sa brojem devet.

Sa ekipom iz Glazgova potpisao petogodišnji ugovor.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније