Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

O.Z. [ Anadolija ]

19. 08. 2022. 21:51   >>  21:55

NIJE SPOMINJAO JUNAJTED

Anćeloti: Kazemiro želi da napusti Real Madrid

Trener Real Madrida izjavio je u petak da brazilski vezista Kazemiro želi da napusti "kraljevski klub" u jeku nagađanja da bi mogao da pređe u redove Mančester junajteda.

Anćeloti je na konferenciji za novinare rekao da Casemiro pregovara o odlasku iz kluba ali nije spominjao engleski klub.

"Zbog svega što je uradio za ovaj klub, zbog toga kakav jeste, moramo da poštujemo njegove želje. U toku su pregovori, ništa nije zvanično, on je još uvijek igrač Real Madrida", rekao je Anćeloti.

Dodao je da je jasna želja igrača da ode i da će, ukoliko to učini, Real imati sredstva da ga zamijeni.

Tridesetogodišnji Kazemiro je u Madridu od 2013. godine i smatra se jednim od najboljih veznih igrača na svijetu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније