Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

17. 08. 2022. 14:41   >>  14:38

UZALU SARADNJA AMBASADA I UEFE

Viborg bez dva fudbalera protiv Vest Hema: Nije im data viza

Danski fudbalski klub Viborg saopštio je danas da dvojici njegovih igrača nije dozvoljen ulazak u Veliku Britaniju na utakmicu sa Vest Hemom zbog problema sa vizom.

Viborg će u četvrtak gostovati Vest Hemu, u prvom meču plej-ofa za plasman u Ligu konferencija.

Problem je nastao pošto zahtev za vizu nije na vrijeme obrađen, pa za Viborg neće igrati Nigerijac Ibrahim Said i fudbaler iz Gambije Alasana Džata.

Obrada vize za ulazak fudbalera u Britaniju traje nekoliko nedjelja, a utakmica između dva kluba je potvrđena tek prošle nedjelje, nakon što je Viborg eliminisao ekipu B36 sa Farskih ostrva.

Iz danskog kluba su dodali da se "problem ne može rješiti uprkos saradnji sa ambasadama Danske i Velike Britanije, kao i sa Evropskom fudbalskom unijom (UEFA) i Fudbalskim savezom Danske".

Viborg prvi put poslije 22 godine igra u evropskim takmičenjima, dok je londonski tim prošle sezone igrao polufinale Lige Evropa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније