Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

10. 08. 2022. 21:59 >> 12:17

BORBA ZA SERIJU A

Komo-manija na "čizmi": Navijači ekipe iz Serije B čekaju da vide Fabregasa

Ulaznice za prvu utakmicu ove sezone u Seriji B između Koma i Kaljarija mogle bi brzo da nestanu iz prodaje, jer je u ovom gradiću pored istoimenog jezera zavladala ponovo prava fudbalska groznica.

Stadion "Đuzepe Sinagalja" prima 13.602 gledaoca, a vjeruje se da će za početak nove sezone, odnosno 14. avgust, biti rasprodat.

Jedna od najvećih euforija vlada i zbog dolaska proslavljenog španskog fudbalera i reprezentativca "crvene furije" Seska Fabregasa, koji je odlučio ove sezone da se iz Monaka preseli na sjever Italije.

Komo je jedan do ambicioznijih poduhvata, a iza svega stoji grupacija Džarum, tačnije indonežanski milijarderi iz porodice Hartono.

Za sportskog direkotra je postavljen Denis Vajs, bivši fudbaler i legenda londonskog Čelsija (prije Roman ere), a navodno će u idonice dionice kluba uložiti i Tijeri Anri.

Mnoge ovaj projekat podsjeća na Moncu, koja je pod rukovodstvom prepredenog fudbalskog dvojca Berluskoni-Galjani ušla u Seriju A.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније