Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

09. 08. 2022. 19:44 >> 19:41

FUDBALER VEST HEMA PRED PRELASKOM

Torino pravi balkansku koloniju: Stiže i Vlašić

Torino je veoma blizu dovođenja hrvatskog reprezentativca Nikole Vlašića koji se nije najbolje snašao u Vest Hemu.

Dva kluba su ušli u završnu fazu pregovora a Hrvat će u Torino doći na jednogodišnju pozajmicu sa opcijom da "Toro" otkupi njegovo ugovor.

Vlašić je tako i drugi put zaršio svoju kampanju u Premijer ligi neslavno, jer nije prije Vest Hema uspio da se izbori za minute u ekipi Evertona.

Između ta dva perioda, briljirao je u ekipo moskovskog CSKA, a bio je tada i na vratima Milana.

On je velika želja u ovom prelaznom roku, hrvatskog trenera Ivana Jurića koji traži zamjenu za Josipa Brekala koji se vratio sa pozajmice u Volfsburg.

Tako se u ekipi Torina nastavlja balkanska kolonija, pošto bordo dres već nose tri fudbalera Srbije (Lukić, Milinković-Savić, Radonjić), Kosova (Vojvoda) i Albanije (Beriša).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније