Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

M.M.

07. 08. 2022. 14:13 >> 18:03
1

SPORAZUMNI RASKID SARADNJE

Rastaju se Sutjeska i trener Savović

Milija Savović neće više biti trener fudbalera Sutjeske, nezvanično saznaje RTCG. Upravni odbor Nikšićana i stručnjak koji je sa klubom prošle sezone osvojio titulu, dogovorili su sporazumni raskid saradnje a sve bi trebalo da bude ozvaničeno sjutra.

Savović je Sutjesku preuzeo prošle sezone i sa njom osvojio titulu prvaka, pri čemu je i nekoliko igrača zahvaljući dobrim igrama došlo do dresa reprezentacije.

Nakon uspješne sezone međutim, čak devetorica fudbalera je napustilo ekipu, neka pojačanja nisu opravdala očekivanja, što se odrazilo na igru u novoj sezoni - eliminaciju iz Evrope od Klaksvika sa Farskih ostrva i svega četiri boda iz tri kola domaćeg prvenstva.

Sve to izazvalo je i veliko nezadovoljstvo navijača, zbog čega su uprava kluba i 43-godišnji trener odlučili da je najbolje da prekinu saradnju, kako bi ekipa bez nepotrebnog pritiska nastavila borbu za trofeje na domaćoj sceni. Sutjeska, kako saznajemo, želi da sporazumno raskine saradnju i sa bugarskim napadačem Nenovim, kojeg nakon eliminacije iz Lige Konferencija nije ni bilo u protokolu na prvenstvenim utakmicama, dok će šansa da se dokaže biti pružena drugom pojačanju Konradu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније