Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

05. 08. 2022. 15:24 >> 15:21

PRODUŽIO UGOVOR

Kapiten ostaje vjeran Čelsiju: Aspikuleta odbio Barselonu

Španski defanzivac Cezar Aspikuleta i defitinivno će naredne dvije sezone ostati na Stamford Bridžu, pošto je potisao produžetak saradnje sa Čelsijem.

On je u London stigao prije tačno deset godina iz Olimpik Marseja, i postao je jedan od simbola Čelsijeve odbrane, a dogurao je i do mjesta kapitena tima (200 puta predvodio kao kapiten "Plavce", odigrao ukupno 476 utakmica).

Aspikuleta je ovog ljeta već bio viđen u Barseloni, ali fudbaler je odlučio da ostane vjeran treneru Tomasu Tuhelu.

"Jako smo sretni što će Cezar ostati još najmanje dvije godine u Čelsiju. Oduševljeni smo što je naš kapiten svojim primjerom još jednom pokazao svoju privrženost i osobine vođe", kazao je novi vlasnik Čelsija Tod Boli.

Aspikuleta je sa Čelsijem osvojio dvije titule prvaka Premijer lige, Ligu šampiona, dvije titule prvaka Lige Evrope, jedan FA kup, jedan Liga kup, jednan UEFA Superkup i jedno FIFA Svjetsko klupsko prvenstvo.

Španac je tako jedan od šestorice koji je uspio da osvoji sve ove trofeje, a sa čak 13 finala u različitim takmičenjima je klupski rekorder.

Novim ugovorom očekuje se da prebaci 500 nastupa u plavom dresu, i tako postane rekorder kad su stranicu u pitanju.

"Zaista sam srećan što sam produžio boravak u Čelsiju, u svojoj kući. Prošlo je deset godina otkako sam došao u klub i doista osjećam da sam voljen, a uzbuđen sam i zbog novog projekta koji nam je u rukama. Ponosan sam što sam kapiten i nadam se da ćemo dijeliti još mnoge dobre uspomene", poručio je Aspikuleta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније