Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V. [ Beta ]

04. 08. 2022. 12:34 >> 12:32

SPORTSKI DIREKTOR BAVARACA

Salihamidžić: Bajern ne dovodi Kejna

Sportski direktor Bajerna iz Minhena Hasan Salihamidžić rekao je danas da klub ne pokušava da dovede fudbalera Totenhema Harija Kejna.

Bajern je ovog ljeta prodao svog najboljeg strijelca Roberta Levandovskog u Barselonu i spekulisalo se da će dovesti napadača londonske ekipe.

"To su glasine. Sada idemo na drugačini način. Mančester siti i Liverpul su godinama bili uspješni bez klasične devetke", rekao je Salihamidžić za Zidojče cajtung.

Bajern je morao da pojača napad, pošto je pustio Levandovskog, koji je tražio da ode. Njemački šampion doveo je Sadija Manea iz Liverpula za 33,5 miliona eura, a produžio je ugovor sa Seržom Gnabrijem.

"Mogli bismo da zamjenimo četvoricu igrača gotovo istih kvaliteta za četiri pozicije. Toliki ofanzivni kvalitet je rijedak u Evropi. Sada je posao trenera i njegovog tima da to uklope", naveo je sportski direktor Bajerna.

Ovog ljeta Bajern je doveo i Matejsa de Lihta iz Juventusa, Matisa Tela iz Rena, Rajana Gravenberha i Nusaira Muzrazija iz Ajaksa za više od 137,5 miliona evra.

Kejn ima ugovor sa Totenhemom do ljeta 2024. godine i očekuje se da će produžiti ugovor na još nekoliko sezona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније