Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

03. 08. 2022. 19:05 >> 19:02

PREMIJER LIGA

BBC prognoza: Siti osvaja, Liverpul drugi, Junajted opet van LŠ

Glavni urednik fudbalskog sektora na BBC Sportu, Fil Meknatli, prongozirao je ponovo rasplet predstojeće sezone Premijer lige.

On ponovo najviše šansi za osvajanje titule daje Mančest Sitiju, koji će po njemu ponovo da završi sezonu ispred Liverpula.

„Mančester Siti je bio šampion Premijer lige u četiri od prethodnih pet sezona, očekujem da će se još jedna uzastopna borba sa Liverpulom završiti u korist Gvardiolinog tima. Pogotovo što bi Haland sad trebalo da pretvori u golove brojne šanse koje ovaj tim stvara“, napisao je on u svojo kolumni.

Nakon Sitija i Liverpula, po njemu slijede tri kluba iz Lodnona i to sljedećim rasporedom: Totenhem na trećem mjestu, Čelsi na četvrtom, dok će Arsenal završiti peti.

Posebno će izazvati dosta polemika jer je Mančester junajted ponovo ostavio na šetom mjestu, na kojem su bili i prošle godine.

On jednostavno ne vjeruje da će holandski stručnjak Erik Ten Hag moći tek tako da preporodi "crvene đavole" za samo jednu sezonu.

Mekantli je kazao da bi Junajted mogao tokom sezone da se uključi u borbu za neko od mjesta koje vode Ligu šampiona, ali da su daleko od borbe za titulu.

Što se tiče "putnika" u niži rang, urednik BBC-a ne vjeruje u novajlije od ove sezone, pa i Fulamu i Notingem Forestu i Bormutu preedviđa ekspresno ispadanje iz Premijer lige.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније