Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V: [ Beta ]

30. 06. 2022. 12:19 >> 12:22

PRELAZI U ČELSI?

Direktor Juventusa: De Liht želi da ode

Izvršni direktor Juventusa Mauricio Arivabene rekao je da fudbaler Matijs de Liht želi da napusti klub, ali da sve tri strane moraju da budu zadovoljne transferom.

Holandski fudbaler ima ugovor sa Juventusom do juna 2024. godine, uprava kluba pokušava već nekoliko mjeseci da produži ugovor sa njim, ali De Liht želi da ode. Mediji spekulišu da Čelsi pregovara sa italijanskim klubom o transferu.

"Pričamo o igračima koji slušaju savjete menadžera ili kolega, umjesto kluba. Danas je nemoguće zadržati igrača koji želi da ode. Ne radi se uvijek o novcu i ako neko želi da ode ne možete samo da mu kažete - u redu. Teško je zadržati igrača, ali one ponude koje imamo na stolu za pregovore moraju da budu zadovoljavajuće za sve. Ko ima novac - pobijeđuje", rekao je Arivabene za Tutosport.

De Liht je 2019. godine iz Ajaksa za 85,5 miliona eura prešao u Juventus. Za crno-bijele je odigrao 117 utakmica, postigao osam golova, a u prvoj sezoni u Torinu 2019/2020 osvojio je titulu u Seriji A.

On je prije nekoliko nedelja rekao da nije postigao dogovor o novom ugovoru sa Juventusom.

Čelsi je ponudio 40 miliona eura za De Lihta i fudbalere Tima Vernera ili Kristijana Pulišića, ali Juventus želi mnogo više novca za svog odbrambenog fudbalera.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније