Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

O.Z. [ Beta ]

28. 05. 2022. 16:25 >> 16:23

PREKID SARADNJE

Igor Tudor nije više trener Verone

Hrvatski trener Igor Tudor napustiće mjesto trenera Verone nakon što nije uspio da postigne dogovor sa upravom kluba, objavio je danas taj fudbalski klub.

Verona je saopštila da su dvije stane postigle dogovor o prekidu saradnje, uprkos prilično dobroj sezoni u kojoj je taj klub zauzeo deveto mjesto u Seriji A.

"Obje strane su shvatile da nisu ispunjeni uslovi da nastave zajedno", izjavio je 44-godišnji Tudor poslije razgovora sa predsjednikom kluba Mauricijem Setijem.

Bivši defanzivac Hrvatske i Juventusa preuzeo je Veronu u septembru nakon što je Euzebio di Frančesko smijenjen poslije tri poraza u prve tri utakmice prvenstva.

Po pisanju italijanskih medija, Gabrijele Ćofi je favorit za preuzimanje trenerskog posla u Veroni nakon što je Udineze odlučio da mu na kraju sezone ne produži ugovor.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније