Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

M.N.

24. 05. 2022. 17:30   >>  17:28

POVREDA REPREZENTATIVCA

Crna Gora bez Đurđevića u Ligi nacija

Crnogorski napadač i član Real Sportinga iz Hihona Uroš Đurđević biće podvrgnut operaciji lijevog zgloba, saošteno je iz španskog kluba.

Napadač 'rohiblanka' je ovu povredu zadobio početkom sezone, koja se pogoršala nakon što je zadobio tešku kontuziju u povrijeđenom dijelu na meču protiv SD Hueske odigranom u El Alkorazu.

Igrač se u posljednja dva dana potrudio da bude na raspolaganju stručnom štabu. Sada, igrač i ljekari shvataju da je vrijeme da se problem riješi definitivno, sa ciljem da se potpuno oporavi za narednu predsezonu.

Real Sporting je o ovoj situaciji već obavijestio Fudbalski savez Crne Gore, koji je očekivao da će imati Đurđevića na raspolaganju u predstojećim utakmicama Lige nacija.

Crna Gora će svoje mečeve u grupi Lige nacija odigrati 4.juna u Podgorici protiv Rumunije, dok će dva dana kasnije gostovati Finskoj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније