Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V. [ Beta ]

24. 05. 2022. 15:17 >> 15:15

FUDBALER VEST HEMA

Zuma priznao krivicu za nasilje nad mačkom

Fudbaler Vest Hema Kurt Zuma priznao je danas na Prekršajnom sudu u Istočnom Londonu krivicu za udaranje i šutiranje svoje mačke.

Francuski igrač je optužen za tri prekršaja u skladu sa Zakonom o zaštiti životinja, a krivicu je priznao po dvije tačke optužnice. Kazna će biti izrečena 1. juna.

U februaru se na društvenim mrežama pojavio video snimak, na kojem Zuma šutira mačku na pod i smije se.

 

Snimak je objavio njegov mlađi brat, a tužilac u ovom predmetu Hejzel Stivens rekao je da se na snimku može čuti kako Zuma govori "Kunem se da ću je ubiti".

Stivens je ocijenio da je Zuma mačku napao zbog oštećene stolice u kuhinji.

"Otkako je ovaj snimak pušten u javnost, došlo je do niza incidenata u kojima ljudi udaraju mačke i objavljuju to na društvenim mrežama", dodao je Stivens.

Njegov mladji brat (Žoan) priznao je krivicu po jednoj tački optužnice, za pomaganje.

Kraljevsko društvo za prevenciju okrutnosti nad životinjama je poslije incidenta uzelo njegove dvije mačke. Londonski klub ga je kaznio uzimanjem dvonedjeljne plate poslije incidenta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније