Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

24. 05. 2022. 11:44   >>  13:03

PRINC RIMA SE OBRATIO ARGENTINCU

Toti zove Dibalu u Romu: Dođi, nosićeš moju desetku

Najveća fudbalska legenda u istoriji Rome, Franćesko Toti uključio se aktivno u nagovoranje asa Juventusa Paula Dibale da potpiše za rimski klub.

Nakon Halanda i Mbapea, Dibala je sljedeće veliko ime koje će promjeniti sredinu.

Veliki favorit za njegov potpis je bila ekipa Intera, ali navodno sada je i Roma sa jednakim šansama.

"Mogao bih da dam Dibali neki savjet. Da je do mene, dao bih mu broj 10 da dođe u Romu, ali moramo da vidimo da li će ga prihvatiti, ili možda želi neki drugi broj", rekao je Toti i dodao: "Uvijek bih dao Murinju desetku jer mi se izuzetno dopada i kao trener i kao osoba. Bio bih jako srećan da radim sa njim, možda se zbog toga ponovo fudbalski aktiviram i vratim iz penzije."

Naravno, da se Toti neće vratiti iz penzije u 46. godini, ali mnogo ovo vide kao pokušaj ubijeđivanja Dibale, veličanjem trenera Žoze Murinja.

Dibala je upravo fudbalska klasa koja je neophodna Romi kako bi iduće sezone napala neko od mjesta koje vode u Ligu šampiona.

Ukoliko se odluči za "vučicu" Roma treba da spremi ugovor od šest miliona eura po sezoni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније