Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ R.B. ]

20. 05. 2022. 08:56   >>  08:54

OSTAJU U PREMIJER LIGI

Lampard: Jedan od najvećih trenutaka u mojoj karijeri

Trener fudbalera Evertona Frenk Lampard rekao je da je prethodna noć, kada je njegov tim preokrenuo rezultat protiv Kristal Palasa i obezbijedio opstanak u Premijer ligi, jedan od najvećih trenutaka u njegovoj karijeri.

"Ovo je jedan od najvećih trenutaka u mom fudbalskom životu i karijeri. Imao sam nevjerovatne momente u karijeri, posebno u Čelsiju kao igrač i trener, ali kada osjetite očaj ispadanja iz lige - to je drugačije", rekao je Lampard, prenose britanski mediji.

Evertonu je bila pobjeda protiv Kristal Palasa kako bi obezbijedio opstanak u Premijer ligi i izbjegao to da se njegova sudbina odlučuje u posljednjem kolu na gostovanju Arsenalu.

I nije počelo dobro, pošto je Lampardov tim poslije 36 minuta gubio na svom Gudison Parku sa 2:0. Međutim, taktičke promjena Lamparda i snažna podrška sa tribina su u nastavku preokrenule stvari. Everton je golovima Majkla Kina i Rišarlisona prvo izjednačio, a veliko slavlje donio je pogodak Dominika Kalvert-Luina u 85. minutu.

"Mislio sam da ću da zaplačem tokom utakmice, da ću iskočiti iz svog tijela. Vidjeli ste slavlje na kraju... Lako je reći - ali ništa niste osvojili'. Znate šta, dođite da radite u ovom klubu nekoliko mjeseci i vidite sve poteškoće i šta ljudima znači opstanak. Ovo je posebna noć u istoriji Evertona", rekao je Lampard.

Sezona u Premijer ligi završava se u nedjelju, a Everton će gostovati Arsenalu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније