Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

19. 05. 2022. 18:05 >> 18:03

PREMIJER LIGA

Frank: Ako Eriksen produži ugovor dobiće statuu ispred stadiona Brentforda

Trener Brentforda, Tomas Frank je ubijeđen da londonski klub ima šanse da zadrži Kristijana Eriksena i naredne sezone u klubu.

Danski stručnjak je dodao i da je ubijeđen da kada bi njegov sunarodnik ostao dvije, tri sezone u klubu iz Zapadnog Londona, da bi čak dobio i statuu ispred stadiona.

Eriksen se priključio klubu u januaru ove sezone na šestomjesečni ugovor.

Njegov potpis imao je odmah uticaj na klub, pošto je Brentford dobio sedam od devet utakmica na kojima je Eriksen bio starter, dok su poraženi samo jednom.

"Volio bi da kažem da sam 100 odsto siguran, ali imam vjeru da ćemo potpisati sa njim ugovor, i da ćemo ga gledati ponovo naredne sezone", kazao je Frank.

"Znam da zvučim optimistično, ali niko nije vjerovao ni u januaru da će Eriksen da prihvati moj poziv", kazao je Frank.

On je dodao oda ako Danac produži ugovor da će ući u istoriji kluba.

"Ili će ostati i postati dio istorije, dobiće svoju statuu, ili će otići u veći klub. Ali čak i tada će dobijati aplauze od naših navijača".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније