Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

16. 05. 2022. 16:20   >>  16:18

POSLAO PORUKU

Svi fudbaleri Bajerna u crvenim dresovima, Levandovski jedini u plavo-crvenom

Najbolji strijelac u istorij Bundeslige i fudbaler Bajern Minhena Robert Levandovski napravio je novi gaf na proslavi titule Bajern Minhena.

Dok su svi fudbaleri Bavaraca slavili u crvenoj garnituri dresova, Levandovski je bio u garnituri iz 2014. godine, koja je plavo-crvena.

Neki u tome vide oproštaj fudbalera jer je to ista ganritura koju je nosio kada je potpisao svoj prvi ugovor sa Bajernom, dok drugi smatraju i da je najava njegovog novog odredišta, poznatog po garnituri dresova u tim bojama - Barseloni.

Poljak je i sam više puta naglasio da bi volio da karijeru nastavi u Kataloniji, pa se nada da mu uprava Bajerna neće praviti problem oko transfera.

On ima ugovor sa Bajernom još godinu dana, a pretpostavlja se da bi ugovor između dva kluba mogao da se postigne za 30 miliona eura.

On je ove godine u svm takmičenjima postigao 50 golova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније