Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

10. 05. 2022. 16:59   >>  17:07

KRAJ SAGE

Siti potvrdio dolazak Halanda

Erling Haland je i zvanično postao novi fudbaler Mančester Sitija, potvrdio je klub na zvaničnom sajtu.

“Siti može da potvrdi da je u principu postigao dogovor sa Borusijom Dortmundom o transferu napadača Erlinga Halanda 1. jula. Klub će dodatno utvrditi uslove sa igračem”, navode iz Sitija.

Haland dolazi na "Etihad" za 75 miliona eura, ali će transfer računajući njegovu platu i proviziju agentima, iznositi nevjerovatnih 350 miliona eura.

Norvežanin je ove sezone postigao 21 gol u 23 meča za Dortmund, a ukupno je u dresu "milionera" postigao 85 pogodaka u 88 nastupa.

Haland je u ponedjeljak prošao ljekarske preglede u Briselu.

Za njega su bili zainteresovani brojni evropski klubovi, među kojima Real Madrid i Barselona, ali je on želio da pređe u Siti.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније