Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

07. 05. 2022. 21:51 >> 21:52

BRISTOL ROVERSI

Najluđa utakmica dana: Dali sedam golova u zadnjem kolu i izborili promociju

Fudbleri Bristol Roversa su na nevjerovatan način uspjeli da obezbijede promociju u Ligu 1 (treći rang profesionalnog fudbala u Engleskoj), nakon što su na svom Memorijalnom stadionu slavili protiv Skantorpa sa 7:0.

Uoči zadnjeg kola, samo je teorija držala Roverse u igri za promociju, jer im je trebala pobjeda od sedam golova razlike, kako bi imali bolju gol razliku od Nortamptona, i na kraju uspjeli u tome.

Čak i na poluvremenu situacija nije bila sjajna za popularne "pirate" jer su imali prednost od 2:0 što je i dalje bilo daleko od cilja, jer je Nortamptom imao prednost od 3:1.

Preokret su napravili Kolns i Evans, a konačnu prevagu je dao talenatovani fudbaler Njukasla koji je na pozajmicu u Bristolu, Eliot Anderson.

U 53. minuti je Kolins dao za 3:0, u 62. je bilo 4:0 nakon gola Evansa. Bristol je strašno stiskao, kod Nortamptona se rezultat nije mijenjao i nakon što je Evans dao za 5:0 u 76. minuti stadion je eksplodirao.

Gosti su se potpuno raspali pa je Kolins u 76. dao šesti, a Anderson pet minuta prije kraja i sedmi gol.

 

Navijači nisu mogli da se suzdrže pa su uletjeli u ekstazi na teren, što je prouzrokovalo da se meč dodatno produži 20 minuta preko 90.

Nortampton je završio na kraju 3:1, pa su Bristol i oni imali istu gol razliku +22, ali je direktno u Ligu 1 prošla ekipa Roversa zbog više datih golova u ligi.

Bristol je imao pomoć u svojim suparnicama. Skantorp je ispao još prije šest kola, i od tada igraju sa podmlatkom svoje utakmice.

Tako je golman golman Oven Foster nastupio u svom prvom profesionalnom meču, sa svega 17 godina.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније