Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Sport klub/M.V. ]

24. 04. 2022. 21:39 >> 21:43

LAMPARD

"Pozitivan duh moramo očuvati za naredne utakmice"

Menadžer Evertona Frenk Lampard zadovoljan je kako se njegov tim suprotstavio favoritu Liverpulu u gradskom derbiju, ali je svjestan da je nakon poraza došao u izuzezno nezavidnu situaciju. Everton se u prvom poluvremenu odlično nosio sa gradskim rivalom, ali je prvi gol Endija Robertsona u 62. minutu praktično odlučio pobjednika na Enfildu. Domaći tim je slavio sa 2:0.

Lampard kaže da je rezultat razočaravajući, ali učinak nije.

"Mislio sam da smo igrali dobro. Plan igre bio je da razumijemo da su oni jedan od najboljih timova na svijetu, sa onim što rade drugim timovima. Željeli smo da budemo disciplinovani i da stvaramo šanse. Imali smo nekoliko prilika. Prvo poluvrijeme je bilo dobro i drugo smo počeli dobro, ali kad smo primili prvi gol, sve je postalo drugačije. Rekao bih da smo bili pametni 60 minuta, a posle toga je sve postalo veoma teško“, kazao je Lampard.

Everton je tražio dva penala nad Entonijem Gordonom. Nije dobio nijedan. Lampard kaže da je postojao kontakt. 

"Činjenica je da je u prvoj situaciji postojao kontakt i suludo je da je na kraju on dobio žuti karton. U drugoj situaciji bi sudija sigurno svirao prekršaj da se to dogodilo na nekom drugom dijelu terena, ali na Enfildu ćete teško dobiti takav penal“, smatra Lampard.

Everton je došao u izuzetno nezavidnu situaciju. Šest kola pre kraja našao se u zoni ispadanja.

"O našoj poziciji u ligi će se pričati, ali mogli smo da pretpostavimo da će Barnli danas pobijediti. Tu je i Lids, on igra sjutra protiv Kristal Palasa. Mi moramo ovaj pozitivan duh koji smo pokazali protiv Liverpula da prenesemo i na sve ostale utakmice do kraja", kazao je Lampard. 

Everton u narednom kolu 1. maja dočekuje ekipu Čelsija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније