Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Sport Klub ]

11. 03. 2022. 13:10 >> 13:33

ŠTOPER LIVERPULA

Matip igrač mjeseca u Premijer ligi

Žoel Matip, defanzivac Liverpula, proglašen je za najboljeg igrača Premijer lige u februaru.

Štoper Redsa odigrao je svaki minut i imao veliki uticaj na sjajne partije Liverpula, koji je u ovom periodu ostvario četiri pobjede u isto toliko mečeva i približio se Mančester sitiju u šampionskoj trci.

 U tri meča je mreža Liverpula ostala netaknuta. Matip je bio odličan i na drugoj strani terena. Asistirao je Žoti za gol protiv Lestera, a i sam je bio strijelac u pobjedi nad Lidsom od 6:0. Matip je prvi Kamerunac u istoriji, koji je dobio prestižno priznanje.

Pored Matipa u konkurenciji za najboljeg u februaru bili su Če Adams, Rajan Frejzer, Hari Kejn, Ben Mi i Vilfrid Zaha.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније