Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

12. 02. 2022. 14:06 >> 14:08

PRIPREME ZA NASTAVAK SEZONE

Adria odigrala najviše kontrolnih utakmica

Fudbalski prvoligaški uveliko se pripremaju za predstojeći start nastavka šampionata u Telekom Prvoj crnogorskoj ligi a punom parom rade i drugoligaši i trećeligaši. Ekipa Adrie u jesenjoj sezoni zauzela je mjesto u sredini tabele Lige Srednje regije i može da se pohvali kao trećeligaš sa najviše odigranih pripremnih utakmica. Taj klub prepoznat je kod nas i u regionu kao „uvoznik“ fudbalera iz Japana, koji već godinama sa uspjehom igraju na terenima crnogorskih prvoligaša i drugoligaša.

"Može se reći da smo klub sa najviše odigranih pripremnih utakmica u ovoj zimskoj pauzi. Prepoznati smo po dovodjenju japanskih fudbalera a kako u Ligi može da u našoj ekipi bude samo jedan Japanac koristimo priliku da kroz kontrolne mečeve testiramo njihove mogućnosti, kako bi se što bolje nametnuli i kako bismo što bolje prepoznalil kome najbolje odgovara koja pozicija na terenu kako bi imali preporuku za zainteresovane klubove.Odigrali smo deset duela sa prvoligašima, postigli smo četiri remija i izgubili šest mečeva a puno bolji bili smo u odmjeravanju snaga sa drugoligašima. Dobili smo Grbalj i Jedinstvo, takodje Budvu i Nikšić koji se takmiče u Trećoj ligi", ističe prvi stručnjak Adrie Predrag Stevović.

Stigli su novi igrači iz Japana, pa predstoji serija novih kontrolnih mečeva.

"U nedjelju, 13. februara u 16 sati na terenu Mladosti iz Lješkopolja sastaćemo se,sa ekipom Berana, u srijedu ćemo biti domaćini timu Vrnjačke Banje a potom ćemo imati utakmice sa Cetinjem i timom Mladosti ihz Lješkopolja. Očekujem da se dobro spremimo za nastavak borbi za bodove i da neki od novajlija pronadje angažman u klubovima iz regiona gdje još traje zimski prelazni rok", poručuje Stevović.

Željko Šoć, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније