Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

22. 01. 2022. 17:51   >>  17:52

BUNDESLIGA

Dortmund nastavio potjeru za Bajernom

Fudbaleri Borusije Dortmund savladali su kao gosti ekipu Hofenhajma 3:2, u derbiju 20. kola Bundeslige. Popularni "milioneri" ponovo su prišli vodećem Bajernu na tri boda zaostatka. Leverkuzen je bio ubjedljiv protiv Augsburga 5:1, uz het-trik Muse Dijabija.

Izuzetno bitnu pobedu ostvarila je Borusija na gostovanju u Zinshajmu, protiv Hofenhajma 3:2 i nastavila da vrši pritisak na vodeći Bajern. U izuzetno zanimljivom meču, gosti su uspjeli da postignu tri gola, što Hofenhajm nije uspio da nadoknadi.

Borusija sada ima tri boda manje i utakmice više od Bajerna, Hofenhajm je pao na šesto mjesto na tabeli Bundeslige.

Leverkuzen je još jednom bio ubjedljiv na svom terenu, a ovoga puta savladan je Augsburg 5:1.

Musa Dijabi bio je trostruki strijelac, dok su mrežu gostiju tresli Belarabi i Alario, a jedini gol za Augsburg postigao je Mejer.

Leverkuzen je treći sa pet bodova manje u odnosu na Dortmund, Augsburg je na 16. mjestu. 

Tek drugu pobjedu u šampionatu zabilježio je Grojter Firt - protiv Majnca 2:1, Union je slavio u Menhengladbahu istim rezultatom, dok je Frajburg bio siguran protiv Štutgarta 2:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније