Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ R.B. ]

15. 01. 2022. 17:26 >> 17:32

PRIPREME DEČIĆA

Krajnji cilj Evropa kroz prvenstvo ili Kup

Fudbaleri Dečića prvi dio priprema za nastavak prvoligaške sezone obavljaju u Tuzima, a od 26. januara boraviće u Antaliji gdje će odigrati pet pripremnih utakmica. Zasad je tuški klub dobio dva pojačanja, a trener Miljan Radović priželjkuje dvojicu novih vezista.

Finiš jesenjeg dijela Telekom Prve crnogorske fudbalske lige omogućio je Tuzanima da prezime na drugom mjestu na tabeli sa osam bodova zaostatka u odnosu na neprikosnovenu Sutjesku. Presudna je bila serija Dečića od 13 mečeva bez poraza, a u kojoj su Vuljaj i drugovi zabilježili sedam pobjeda.

Dečić je pripreme za drugi dio sezone počeo 10. ovog mjeseca i zasad uobičajena testiranja i prvi treninzi u Tuzima protiču u najboljem redu.

"Prvih 15 dana vježbaćemo na svojim terenima, a 26. januara selimo se u Tursku. U Antaliji ćemo odraditi glavni dio priprema i tamo odigrati pet kontrolnih mečeva.Prije toga odigraćemo dvije pripremne utakmice kod kuće, a prva je na programu 18. januara u Tuzima od 16 sati protiv Adrie. Prije odlaska na put imaćemo još jednu provjeru, a u turskom ljetovalištu sastaćemo se sa timovima iz Rusije i Ukrajine. Generlnu probu zakazali smo protiv Orenburga vodećeg tima Druge lige Rusije", ističe šef Stručnog štaba Dečića Miljan Radović.

Klub iz Tuzi u zimskom prelaznom roku napustio je bivši reprezentativac Damir Kojašević koji se preselio u redove Iskre. Stigla su dva pojačanja, a biće ih vjerovatno još, jer se traže dobri igrači koji bi pokrili pozicije u veznom redu.

"Nš novi član je Aleksa Marušić doskorašnji prvotimac Sutjeske a pristigao je i albanski internacionalac Erjon Vucaj, koji je u prošloj sezoni bio član kosovske Drite. Vrijedna uprava kluba radi i na dovođenju dvoljice igrača sredine terena, tako da vjerujem da ćemo spremno dočekati predstojeći nastavak borbi za bodove i ostvariti planirano, a to je novi izlazak na evropsku scenu", optimista je Miljan Radović, pod čijim vođstvom Dečić nije osjetio gorčinu poraza u prvoligaškom nadmetanju.

 

Željko Šoć, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније