Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ (Sport klub) ]

04. 12. 2021. 23:25 >> 23:34

ŠPANSKA LIGA

Real odnio tri boda iz San Sebastijana

U Španiji večeras pobjeda Real Madrida u derbiju kola u San Sebastijanu protiv Real Sosijedada 2:0. Kraljevski klub sada ima osam bodova više za najbližim pratiocem, a za to najviše može da zahvali Luki Joviću, reprezentativcu Srbije. Jović je meč počeo na klupi za rezerve, ali je već u 17. minutu morao da uđe jer se povrijedio Karim Benzema.

Šansu je Jović iskoristio na savršen način. Prvo je u 47. minutu asistirao Vinisijusu Žunioru za vođstvo. A onda potom i sam, u maniru rasnih golgetera, zatresao mrežu.

U 57. minutu najviši u skoku posle kornera bio je Kazemiro. Ali šut nije bio dovoljno jak i precizan. Međutim, Jović je imao fantastičnu reakciju, bacio se i pokupio glavom nisku loptu i neodbranjivo matirao Remira.

Joviću je to prvi gol za Real posle 22 mjeseca, a ukupno treći u dresu kraljevskog kluba. Time je praktično zatvorena utakmica, a mogao je Vinisijus do drugog gola, međutim u situaciji jedan na jedan šut mu je odbranio Remiro.

Tako da je ostalo 2:0 za Real u režiji Luke Jovića.

Real je prvi sa 39 bodova, osam više od Sevilje uz utakmicu više. Treći je Betis posle slavlja na Kamp Nouu sa 30 bodova, a po 29 imaju Atletiko Madrid i Real Sosijedad.

Barselona kao sedma zaostaje sada 16 bodova za najvećim rivalom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније