Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

17. 10. 2021. 20:10   >>  20:10

1. CFL

Budućnost ubjedljiva, Iskra bolja od Rudara za drugo mjesto

Budućnost je bila ubjedljiva u Baru 3:0 i upisala treću vezanu pobjedu u šampionatu, pa je sada na diobi trećeg mjesta sa Petrovcem.

Aktuelni šampion je sav posao završio u drugom dijelu.

Poveli su gosti u četvrtom minutu majstorijom Raičkovića, koji je matirao Baltića lobom sa 40 metara.

U 21. minutu Raspopović je pogodio glavom nakon prekida Terzića. Do poluvremena mreža domaćih se tresla još jednom, kada je Igor Ivanović kaznio smušenu reakciju odbrane Mornara.

U nastavku su Škrijelj, Pepić i Sekulović propustili šanse, pa se rezultat nije mijenjao.

Budućnost ima 18 bodova, koliko i Petrovac, Iskra ima dva boda prednosti,.

Mornar je pao na šest mjesto sa 17.

Iskra je u Danilovgradu porazila Rudar 1:0 i osamila se na drugom mjestu sa devet bodova manje od lidera Sutjeske. Meč je riješen autogolom koji je postigao Milija Golubović.

Trenutak odluke dogodio se u 29. minutu. Golubović je želio da vrati loptu golmanu Agoviću, koji je loše reagovao, pa je ona otišla u mrežu.

Prije vođstva, viđena je šansa Tučevića, koji je loše šutirao nakon centaršuta Šahmana.

Gosti su jedinu pravu priliku imali u 90. minutu, kada je Sekulić izašao sam ispred golmana Kordića, ali je bio zamalo neprecizan...

Rudar je tako pretrpio drugi uzastopni poraz, nakon što je u prošlom kolu izgubio od Budućnosti u gostima 3:0. Pljevljaci su na sedmom mjestu sa 14 bodova.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније