Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

P.R. [ Beta ]

01. 10. 2021. 15:35 >> 15:33

KUMAN

"Muka mi je što moram stalno da se branim"

Trener Barselone Ronald Kuman rekao je danas da mu je "muka od toga što mora stalno da se brani", misleći na loše rezultate ekipe i naveo da je i dalje trener tog fudbalskog kluba.

Kuman se pojavio na konferenciji za medije nasmijan, uprkos spekulacijama da će dobiti otkaz, poslije niza od dva poraza u Ligi šampiona i loših rezultata u prvenstvu.

"Klub mi još ništa nije rekao. Čuo sam da je predsjednik kluba bio u trening centru jutros, ali ja ga nijesam vidio. Pripremali smo se za utakmicu i trenirali pa ga nijesam video. Ali, imam oči i uši...", rekao je Kuman.

Pojedini mediji prenijeli su da će Kuman biti otpušten u subotu uveče poslije utakmice sa Atletiko Madridom, bez obzira na rezultat.

Kuman nije želio da odgovori na pitanje u kakvim je odnosima sa predsjednikom kluba Đoanom Laportom.

"Za sada, ostajem. Ja nijesam najvažniji. Pozitivan rezultat je važniji od osobe. Svi znaju da sam ovdje jer volim klub. Pristao sam da dođem u veoma komplikovanoj situaciji. Muka mi je što stalno moram da se branim. To nema smisla", naveo je on.

"Neću danas, ali jednog dana ću poželjeti da kažem sve što mislim o svemu ovome", dodao je on.

Kuman je rekao i da nema potrebe da odgovara na pitanje o tome da li misli da ga klub ne poštuje.

"A šta vi mislite? Ne radi se čak ni o tome da li ste dobri ili loši, kod mene je važan način kojim me tretiraju", rekao je holandski trener.

Upitan kako se osjeća, Kuman je odgovorio: Iskreno, stvari bi mogle da budu i bolje".

Kada ga je novinar upitao o najljepšim i najlošijim uspomenama u Barseloni, Kuman je odgovorio: "Ovo pitanje, čini se da sam već otišao".

"Najbolje je bilo kada sam potpisao i postao trener Barselone. A najgori trenutak? Odlazak Lionela Mesija", naveo je Kuman.

Barselona u subotu od 21 čas igra u Madridu protiv Atletika, a Kuman neće biti na klupi zbog suspenzije od dvije utakmice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније