Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

O.Z. [ Beta ]

23. 09. 2021. 15:30   >>  15:31

VAŽNI SVI TROFEJI

Tuhel: Čelsi neće kalkulisati ni u jednom takmičenju

Trener Čelsija Tomas Tuhel je najavio da njegova ekipa neće kalkulisati u ni jednom takmičenju ove sezone, prenijela je HINA.

Fudbaleri Čelsija plasirali su se u osminu finala engleskog Liga kupa pobjedom protiv Aston Ville nakon jedanaesteraca ukupnim rezultatom 5:4.

"Premijer liga ili Liga šampiona nijesu ispred nekih drugih takmičenja. Želimo da stvorimo mentalitet pobjednika", rekao je Tuhel.

Čelsi je trenutno na diobi prvog mjesta Premijer lige sa Liverpulom i Mančester junajtedom, a na titulu nacionalnog prvaka Čelsi čeka od sezone 2016/17. Ukupno je šest puta bio osvajač Premijer lige.

„Osvojeni trofeji od prošle sezone ne utiču na ono što želimo da osvojimo ove. Mi želimo da osvojimo sve, i da budemo konkuretni u svakom pogledu i na svakom susretu. Izlazimo na teren da pobijedimo. U domaćim kupovima želimo da stignemo do kraja, do Vemblija. Nema kalkulacija“, dodao je Tuhel engleskim novinarima.

U osmini finala Liga kupa Čelsi će na domaćem terenu igra protiv Sautemptona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније