Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

(B92)

23. 11. 2019. 23:31   >>  23:31

RIVER NIJE IZDRŽAO

Preokret Flamenga za pehar Kopa Libertadores

Fudbaleri Flamenga su večeras, nakon preokreta, osvojili trofej Kopa Libertadores. Tim iz Brazila je pobijedio branioca titule, argentinski River Plejt 2:1.

Flamengo je osvojio drugi trofej Kopa Libertadores u istoriji, prvi od 1981. godine.

Argentinci su bili bolji u prvom poluvremenu i iskoristili jednu od dvije šanse koje su stvorili, kada je Rafael Bore u 14. minutu savladao Dijega Alveša.

Flamengo je bolje igrao u nastavku i krenuo u napad. Franko Armani je fenomenalno odbranio udarac Evertona u 58. minutu, a sporan momenat desio se tri mintua kasnije.

Sudija je svirao penal za Brazilce, ali je uslijedilo gledanje VAR tehnologije, nakon čega je odlučeno da nema najstrože kazne.

Flamengo se nije predavao i to im se isplatilo za samo pet minuta, kada je viđen nestvaran preokret na stadionu u glavnom gradu Perua.

Arasketa je u 89. minutu iskoristio nepažnju odbrane Rivera, uposlio Gabrijela Barbosu koji je smjestio loptu u prazan gol za 1:1.

Nekoliko minuta kasnije, isti igrač se oslobodio par čuvara i atraktivnim šutem bacio svoje navijače u delirijum.

Do kraja meča viđeno je nesportsko ponašanje Gabrijela i Palasijosa, koji su dobili po crveni karton, ali promjene rezultata nije bilo i Flamego je postao novi šampion.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније